Anketa
Koji muzički instrument ti je najdraži?

III Internacionalni festival muzike "Primavera"

04.04.2018.

Na III Internacionalnom takmičenju "Primavera" u Bijeljini, naše notice Lorena Omerović i Karmela Udovčić (klavirski duo-pretkategorija) u klasi prof.Lejle Alajbegović Šećerović osvojile su PRVU NAGRADU (95,3 boda). Ovo je ujedno prva nagrada MV Notica. Čestitamo našim noticama i njihovoj profesorici, zahvaljujemo se roditeljima na saradnji i podršci.BRAVO

           

 


Dubrovnik - seminar

18.01.2018.

Naša notica Ema Zećo(violina) je po prvi put svirala na seminaru iz violine. Seminar se održava u Dubrovniku, a predavač je prof.Violeta Smailović-Huart (Francuska). Emici čestitamo na današnjem predstavljanju i želimo joj još mnogo ovakvih trenutaka. Bravooo Ema.

    

 

 


Raspust u Notici

04.01.2018.

Obavještavamo Vas da će se nastava u Notici nastaviti od 05.februara 2018.godine. Želimo Vam ugodan odmor u januaru.


Novogodišnji koncert Notice

20.12.2017.

Novogodišnji koncert Notice održan je u petak, 15.decembra 2017.godine u sali Srednje muzičke škole Zenica. Na koncertu, u dvije grupe, nastupile su notice osminke, notice četvrtinke i notice polovinke. Naša publika je mogla uživati u interpretacijama pjesmica "Stiže jesen", "Mala četa", "Auto","Note", "Zima" i "Zvončići", u izvođenju vlastitih kompozicija naših najmlađih notica, te u zvucima gitare, violine i klavira. Iskrene čestitke našim noticama na njihovim interpretacijama.

Foto galerija

Novogodišnji koncert Notice - I dio

Novogodišnji koncert Notice - II dio

Novogodišnji koncert Notice - III dio


Novogodišnji koncert Notice

07.12.2017.

U petak, 15.decembar održat će se Novogodišnji koncert MV Notica u sali Srednje muzičke škole Zenica. Na koncertu će se predstaviti notice od prvog do trećeg stupnja. Moći ćete uživati u zvucima violine, klavira i gitare. Koncert počinje sa mlađom grupom u 18.00h, a starija grupa notica će nastupiti od 19.30h. Dobro došli.