Anketa
Koji muzički instrument ti je najdraži?

Nagrade

25.05.2018.

Na međunarodnom takmičenju "Akordeon art - plus" koje se održavalo od 15-18.maja 2018.godine u Istočnom Sarajevu, naše notice u klasi profesorice Lejle Alajbegović Šećerović, Lorena Omerović i Anamaria Perić nastupile su u pretkategoriji klavir solo i osvojile prve nagrade. 

Na međunarodnom pijanističkom takmičenju "Banjalučki bijenale 2018" koje se održavalo od 18-21.maja u Banjaluci naše notice u klasi profesorice Lejle Alajbegović Šećerović, Lorena Omerović i Anamaria Perić nastupile su u pretkategoriji klavir solo i osvojile druge nagrade. 


Svečani koncert povodom otvaranja festivala bh. drame

09.05.2018.

Naše notice Karmela Udovčić i Lorena Omerović su nastupile na Svečanom koncertu povodom otvorenja XVII festivala bh.drame održanom u nedjelju, 06.maja 2018.godine u 18,00h u Bosanskom narodnom pozorištu. One su zauzele učešće kao jedne od najboljih nagrađenih učenika iz Zenice na Federalnom takmičenju održanom u mjesecu aprilu u Travniku i Novom Travniku. 

                      


Gostovanje u emisiji "Popodne s vama"

22.04.2018.

 

     


XXI. Otvoreno federalno takmičenje Travnik i Novi Travnik

19.04.2018.

 

Naše notice Lorena Omerović i Karmela Udovčić u klasi profesorice Lejle Alajbegović Šećerović na XXI. Otvorenom federalnom takmičenju u Travniku su osvojile visoku prvu nagradu. Notice su nastupile u prvoj kategoriji klavirski duo, što je za njihov uzrast kategorija više, jer na ovom takmičenju nije bila pretkategorija kojoj one pripadaju po godištu. Čestitke od srca noticama, njihovoj profesorici kao i roditeljima. Bravo

     


VIII Otvoreno kantonalno takmičenje

04.04.2018.

Na VIII Otvorenom kantonalnom takmičenju u Zenici naše notice su osvojile četiri prve nagrade. U pretkategoriji gudački duo Lana Popović & Ema Zećo osvojile su 98 bodova u klasi profesorice Amile Muharemović. U pretkategoriji klavirski duo: Lorena Omerović & Karmela Udovčić 96 bodova u klasi profesorice Lejle Alajbegović Šećerović, Amina Babić & Jan Vidović 94,75 bodova i Tanay Mlačo & Vensan Tabić 92 boda u klasi profesorice Melihe Salčinović. Iskrene čestitke našim noticama, profesoricama i roditeljima.Bravo.